Informatie n.a.v. Nieuwe Corona Maatregelen

Beste leden/schutters,

Helaas hebben de nieuwe maatregelen die de regering laat geleden vanaf 6 november ook invloed op de schietsport cq onze vereniging.

Bij ingang van onze vereniging of aan de receptie zal een QR-code (CTB*) scanning plaatsvinden en een ID getoond moeten worden, voor iedereen vanaf 18 jaar. Het gaat hier om de QR-code die aangeeft dat je gevaccineerd bent voor Covid-19 óf een bewijs dat je de afgelopen 24 uur negatief getest bent indien je geen vaccinatie hebt (een zelftest valt hier niet onder).

Indien u niet kan voldoen aan bovenstaande, dan mag u helaas de vereniging  / ruimte waar de sportactiviteit plaatsvindt niet betreden.

Tevens is ook de 1,5 meter afstand weer een dringend advies is, wij gaan er vanuit dat u hier rekening mee houdt.

De banen zijn zo ingedeeld dat er geen tot minimaal contact is tijdens de wedstrijden ( zie foto).

Probeer op tijd te zijn en niet te vroeg, om zo doorstroming te optimaliseren en “contact” verkeer te vermijden.

We hopen u, ondanks deze maatregelen te mogen verwelkomen op onze vereniging.

Schietvereniging Schouwen-Duiveland

*= Coronatoegangsbewijs verplicht voor binnen-schietbanen

Met ingang van zaterdag 6 november 2021 zijn sporters en bezoekers van 18 jaar en ouder verplicht om in de binnen-sportaccommodaties en dus ook de binnen-schietbanen, het coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen. Dit is een aanvulling op de eerdere verplichting tot het tonen van het CTB in de sportkantines. Deze verplichting geldt nu ook voor het terras en voor andere binnen-faciliteiten, zoals de toiletten.